GROVE FISKEKAKER AV RØD OG HVIT FISK

15.04.2020, 11:44

 

Du trenger: 
500 g ternet fersk laksefilet
400 g ternet fersk torskefilet
2 finhakket sjalottløk
1 fedd hvitløk eller 1/2 ts hvitløkspulver
1 bunt finhakket kruspersille
1 bunt finhakket gressløk
1 bunt finhakket dill
3 egg
2 ss (toppet) potetmel
Salt og pepper

Slik gjør du: 
Skjær fisken i små terninger og finhakk løk/urtene. Ha så alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin med K-krok, eller en annen bolle. Kjør/rør alt sammen til en deig. Finn en rund "pepperkakeform" og ta et par ss deig og klem i formen slik at det blir en kake (det kan være lurt å bruke litt vann på kjøkkenbenken slik at kakene ikke setter seg så lett fast til benken). Stek et par minutter på hver side i ei stekepanne på middels varme. Kan brukes som vanlige fiskekaker eller fiskeburger. 

Del artikkel: Del på X


Relaterte artikler