17.04.2020, 18:24
Du trenger:
1 revet grillet kylling eller 2-3 strimlet kyllingfilet
Ca 400 g pasta av eget valg
1 liten rød paprika
3-4 stenger vårløk
250 g kokte scampi
80 g revet parmigiano reggiano
3 dl kremfløte
1-1,5 ss cajunkryddermix
Hakket bladpersille
Cajunkryddermix:
1,5 ts salt
3 ss paprikapulver
2,5 ts hvitløkspulver
1,5 ts kajennepepper
1 ts chilipulver
1 ts malt pepper
1/2 ts tørket oregano
1 ts tørket timian
(Bland alt sammen og oppbevar i en tett oppbevaringsboks)
Slik gjør du:
Rensk og riv den grillede kyllingen og sett til side. Alternativt strimle kyllingfileten og stek. Kutt paprika og vårløk i strimler. Kok pastaen etter anvisning på pakken. Hell av kokevannet og tilsett kylling,paprika,vårløk,krydder,fløte og ost. Rør godt sammen. Ha så i de kokte scampiene mot slutten slik at de ikke blir gummiaktig. Server med hakket bladpersille og gjerne et godt brød til.