HVERDAGSTANDOORI

09.09.2020, 14:53

 

Du trenger:
3 dl rå ris
6 dl vann
3 kyllingfilet i mindre biter
1/2 rød paprika strimlet
1/4 gul paprika strimlet
1/4 grønn paprika strimlet
1 liten purreløk i ringer
1 liten rødløk i tynne båter
1 1/2 stor gulrot i tynne staver
1/2 brokkoli i små buketter
1 1/2 boks creme fraiche
4 dl kremfløte
Smør/olje til steking

Krydder:
2 ss tandoori masala
1/2 ts hvitløkspulver
1 1/2 ts paprikapulver
1 ts gurkemeie
Salt og pepper

1. Kok risen som anvist på pakken eller gjør som meg, ha ris og vann i en bolle som tåler micro. Sett risen i microen på full guffe i 17 min (tiden kan variere fra micro til micro)

2. Kutt opp alle ingrediensene

3. Ha smør/olje i en passe stor kjele. Stek kyllingen, ha over krydder og la det surre litt sammen.

4. Tilsett creme fraiche og fløte å rør godt rundt.

5. Tilsett grønnsaker og den kokte risen. La det godgjøre seg litt før du smaker til med salt og pepper. Dryss eventuelt litt finhakket persille over på slutten.

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler