16.09.2020, 11:56
Du trenger:
600 g kjøttdeig
50 g tacokrydder
1 stor gul løk
1 glass tacosaus
1 liten boks mais (198g)
Ca 550 g søtpotet i skiver
200 g revet mozzarella
Ostesaus:
2 ss smør/marg
2 ss mel
3 dl melk
1 dl kremfløte
200 g philadelphia med urter
Slik gjør du:
Skrell søtpotetene og skjær i skiver, sett til side. Skjær løk i mindre terninger, stel kjøttdeigen og tilsett løken mot slutten. Ha over tacokrydder, tacosaus og mais (uten lake). Sett til side og start med ostesausen. Smelt smør i en kjele,tilsett mel og rør rundt. Hell på melk og væske og rør godt. Ha i philadelphiaosten og rør til det blir en jevn saus. Finn en ildfastform (20×20 cm feks). Start med kjøttdeigblandingen, ostesaus og søtpotet til slutt. Gjenta 3-4 ganger og avslutt med revet mozzarella. Stekes midt i ovnen på 200° i ca 30-45 min avhengig av hvor tynne skiver man klarer å skjære og ovnen.
Server gjerne med en frisk salat, rømme,guacamole og tacochips