Ny restaurant i byen Kita

Pernille Nilsen
I går var vi noen tidligere kollegaer som treftes på en ny restaurant i byen. Om dagen er denne restauranten Deja vu. En tapas bar, men om kvelden forandres den til restauranten Kita. Litt om Kita her :
Velkommen til Stavangers første Izakaya-restaurant. Izakaya er en sjanger av det japanske kjøkkenet, moderne japansk mat med fokus på råvarene. Det er folkelig og sosialt, og serveres verden over på alt fra puber til stjernerestauranter. Ideen med Izakaya er at gjestene får mange ulike småretter på bordet i den rekkefølgen kokken velger, og alle deler slik at man får oppleve mange ulike smaker. På KITA serverer vi Nordisk Izakaya, japansk mat av nordiske ingredienser
Det var en utrolig koselig kveld og vi smakte på noen småretter. Den ene var mer spennende enn den andre. Hele konseptet var veldig bra og kelnerene var utrolig hyggelige. Vi kommer nok til å gå hit igjen. Restauranten får også veldig gode anmeldelser og anbefalinger.
Nå er det helg og vi tar turen på hytta. En liten oppfordring kommer her :

