Øl klubb meny og en fantastisk konsert

Pernille
Pernille Nilsen

 

Ja som sagt så har vi hatt en kjekk helg. I går var det øl klubben sitt julemøte og det er ikke noe rusk får jeg si. Sigvald ville ha noe kortreist (?) mat og tema skulle være øl (selvfølgelig) Det ble jeg som laget maten og den ble som følgende:

Rundstykker av meskekorn som jeg har skrevet om før her på bloggen.

Vørter brød med anis og mye godt oppi og selvsagt vørter øl http://brodogkorn.no/oppskrift/vorterbrod-vorterkake/ = kjempegod. Blir nok flere av de. Jeg brukte ikke rugmel men bare vanlig mel.

Kanel i svingen med vørterøl (selvkomponert)

Kyllingklubberi marinert i IPA øl med SPICY SPICY saus. Denne var bare knallgod og jeg legger linken her. Sriracha saus kan kjøpes i invandrer butikker eller som meg på MENY. Jeg hadde ikke i cider eddik, men vanlig eddik. Men denne sausen var bare fantastisk.  http://olforum.no/kyllingvinger-marinert-i-ipa/  Jeg brukte rå kyllingklubber (frosne) fra KIWI. Jeg lage ikke dippen - det var ikke nødvendig.

Alt dette brødet ble servert med laks/eggerøre - fenalår - potetsalat osv. Mye godt som det skal bli godt å kose seg med rester av i dag.

Meg og Hanne hadde det koselig med mat borte hos Henrik, som også ble med oss på konserten. Her prøvde meg og Henrik å overtale Hanne til å kjøpe biletter til Fluffy som kommer til Stavanger i juni. Meg og Henrik har kjøpt biletter og jeg gleder meg til det, for han er bare MORSOM.

Morten leverte så det holdt. Jeg har aldri kost meg sånn på konsert før. Han er bare KNALLBRA. Det gjorde jo det ekstra kjekt at jeg sto veldig nær scenen for å si det mildt.

Kommer til å spille mye han nå framover kjenner jeg.


Publisert: 04.12.2016, 10:39


Andre artikler