PĂ„ske = baketid đŁđŁ

Pernille Nilsen

At jeg er over gjennomsnittlig interessert i Ă„ bake er ingen hemmelighet. Problemet er bare at det er jo sĂ„ godt Ă„ spise etterpĂ„. Men nĂ„ i pĂ„sken har jeg skeiet litt ut og bakt litt hver dag. I dag har jeg til og med hatt selskap av Lea. Vi har jo bakt sammen mange ganger og nĂ„ er hun jo sĂ„ flink at hun fikser alt selv. Det er veldig kjekt for meg at hun er her nĂ„r jeg engang ikke fikk en datter selv Ă„ bake med. Guttane mine har aldri vist noen interesse for hverken matlaging eller baking. SĂ„ heldigvis for meg har jeg fĂ„tt lĂ„nt bĂ„de Lea og Vilde nĂ„r hun var yngre.Â
I pĂ„sken har jeg derfor bakt fĂžlgende :Â
skinke/ostehorn som smakte nydelig pĂ„ tur i dagÂ

Jeg har bakt PÄskekake som er i frysen, men ser veldig god ut

Jeg har bakt en ny variant av eplekakeÂ

I tillegg har jeg laget blĂ„bĂŠrmuffins med sitronkrem som jeg har skrevet om fĂžr pĂ„ bloggen min.Â
Lea laget JordbĂŠrkyss og de er bare amazing đđđ. Legger en link til disse for de er virkelig verdt Ă„ prĂžve.Â
http://www.detsoteliv.no/oppskrift/jordbaerkyss