Den perfekte grillsalat

Pernille
Pernille Nilsen

Dette er den perfekte grillsalaten. Grunnen til dette er jo selvfølgelig at den bare smaker nydelig. Men det som kanskje er det aller beste er at her får man både potet og salat i en bolle. Jeg lager den MYE om sommeren og alle liker den. Jeg lager ofte litt Tsatsiki i tillegg da vi ikke bryr oss så mye om saus. Må jo innrømme at jeg jukser litt og bruker en pakke med mix og rømme, men den er faktisk veldig god.

Men tilbake til salaten. Den kan lages i god tid i forkant og blir bare bedre av at alle smakene blander seg litt

Til ca 6 personer:

Små minipotetet ca 2 kg kokes med 2 dl havsalt til de er møre. La de bli kalde. Bland 1 pakke ruccula, 3 tomater eller 1 beger cherrytomater i biter, 1 stor rødløk i skiver og 1 pakke soltørkede tomater i skiver i en bolle. Ha i de kalde potetene og bland det lett. Ta 1 stort glass med fetaost i olje og bland godt med salaten. Husk å ta med all oljen. Og voila - salat og potet er klar. 


Publisert: 26.05.2017, 00:00


Andre artikler