Søndagsbrunch

Pernille
Pernille Nilsen

Jeg må rett og slett klype meg i armen for å fatte at vi er i Norge i disse dagene. Når jeg sitter på terrassen under parasollen og det er 28 grader føler jeg at jeg sitter på en taverna i syden. I dag var jeg tidlig oppe og hadde en lett frokost på trappa før meg og Sita ruslet morgenturen i skogen. Når det er så varmt er det greit å bare ta en liten runde før det blir for varmt for henne. Hun er tross alt 13 år neste måned. 

Vel hjemme i hytta sto min kjære mann opp og da fikk jeg lyst å diske opp med en god brunch. Frokost for han, men lunch for meg. 

Jeg stekte tynne potetskiver i litt olje i en stekepanne. La de i en ildfast form. Så freste jeg hermetiske tomater med litt sukker, oregano, salt og pepper. Denne sausen la jeg over potetskivene. Jeg laget to groper i formen og kakket to egg  i gropene. Så bar det inn i ovnen på 180 grader i 15 minutter. Serveres med godt brød  

Nedless to say: det smakte nydelig. 

Oppskrift her : www.ungkarskokken.com/bakt-egg-og-stekte-poteter-i-tomatsaus

Nå skal resten av denne dagen bare NYTES. 


Publisert: 27.05.2018, 11:30


Andre artikler