Når nettene blir lange ....

01.11.2018, 06:28

I dag skriver vi 1. november og jeg vet det er ikke jul enda. Likevel må jeg si jeg gleder meg. Jeg er godt i rute og alle julepresanger er både kjøpt inn og til og med pakket inn. Vel, det er meg og jeg vet jeg er litt halvgal, men men. Det er bare to presanger som enda ikke er i boks og det er til mine sønner. De har en tendens til å komme i siste liten med ønsker og siden jeg er litt opptatt av å gi gaver som er ønsket så venter jeg med de to.

Nå har vi stilt klokka, kanskje for siste gang. Mange klager seg ihjel over mørke kvelder, men der er ikke jeg. Jeg KOSER meg med mørke kvelder. Da kjenner jeg roen kommer sigende allerede med mørkets frembrudd allerede i fem tida. Da er det lov å kose seg med strikketøy og TV. Stearinlys brennes for fullt og det er nesten julestemning i stua i november. Når mørket er her synes jeg også det er koselig å bake litt om kveldene.

Her en kveld laget jeg et fantastisk brød som jeg tenkte å dele i dag. Det var litt utenom det vanlige og var bare knallgodt. Legger ved oppskriften her. 

Det ble litt hveteboller også når jeg først var i gang. Vi har en sønn som studerer fulltid samtidig som han jobber fulltid for tiden. Det trengs litt påfyll utover kveldene for å holde koken med det. Heldigvis er det bare noen få måneder igjen før han blir fulltids student. 

Nå starter dagen her for folk flest. Jeg våknet grytidlig i fem tiden. Det er godt med rolige morgener bare for meg selv, selvom jeg gjerne skulle hatt et par timer til på øyet. Ikke noe å gjøre med det, opp og hopp det er jo allerede TORSDAG.

Ha en fin dag.

Del artikkel:


BloggiShop

Relaterte artikler