Billig frisør - Cutters

03.02.2019, 10:30

Alle liker vi å være fine på håret, om det er det vel ingen tvil. Vi damer føler vel ofte at håret er vår pryd og føler vi oss ikke vel på håret kan klærene være så dyre og flotte som de bare vil. Er vi ikke fornøyde med hårsveisen funker ingenting. 

En ting som har irritert meg ganske mye er at denne lysten til å være fin på håret koster så utrolig mye. Hvis man går til frisøren noen ganger i året, samt kanskje striper eller farger det kommer i opp i flerfoldige tusen. For enkelte (som meg) med en kort frisyre bør jeg gå å klippe det hver 6-7 uke. Det blir MANGE besøk hos frisøren i løpet av et år. I tillegg striper jeg håret, noe som heller ikke akkurat er gratis. Nå har jeg ikke gått til den dyreste frisøren i byen, men jeg kjenner at jeg rett og slett ikke har så lyst å bruke så mange tusen i året på bare håret. 

Jeg bestemte meg derfor å anlegge en litt tidløs hårfrisyre som ikke krevde å klippes så ofte Lang lugg og rett av med ørene. Så sluttet jeg å stripe håret og gikk over til å farge det selv. Det vil si vi er to venninner som farger det på hverandre. Det ble ganske så fint og MYE billigere. I tillegg har ofte VITA tilbud på hårfarge og da kan man jo hamstre litt. 

Men håret trengte klippes og DET klarte jeg ikke selv og jeg ville ikke akkurat be min venninne gjøre det. Da kom jeg over en annonse for CUTTERS. For de som ikke vet hva Cutters er så er dette en frisørkjede med et litt annet konsept enn vanlige frisørkjeder. Poenget er at de har en fast pris (299,- uansett), de bruker 15 minutter på klippen og det er kun klipping. Håret må være vasket og rent når man kommer der. Dette ville jeg prøve. Frisyren min var jo ganske enkel i utgangspunktet og hvor lang tid trenger en egentlig å klippe en frisyre?

Ideen til Cutters var det en bergenser som kom opp med i 2015 da han hadde vært ute og reist i Japan. I Japan var 10 minutters klipper et veldig vanlig konsept. Han startet da opp sammen med noen andre grundere den første Cutters butikken i Bergen. Det første året gikk det vissnok ganske trått før det tok av så det holder. I dag finnes over 50 Cutters frisørsalonger i Norge og de bare vokser. Alle vil ha en billig hårklipp uten dikkedari. Frisørbransjen raser mot dem og det kan en godt forstå for de tar jo mye av kundekretsen til etablerte frisørsalonger. 

Jeg hadde funnet ut at i Stavanger og omegn var det flere Cutters frisører, men jeg valgte meg til slutt ut Cutters på Madla Amfi. Når jeg kom gikk jeg rett bort til en betalingsautomat og tastet inn klipp og navn og betalte 299,- . Så kom navnet mitt opp på en liste og jeg kunne se hvor mange minutter det var til det ble min tur. Siden det bare var 9 minutter valgte jeg å sette meg ned å vente. Men hadde det vært lenger tid kunne jeg ha tatt en runde på senteret, for 5 minutter før det ble min tur fikk jeg en melding om at jeg burde komme til friøsren for det var snart min tur. Smart.

Her er jeg i stolen 

Så ble det min tur. Opp i stolen, forklarte fort hva jeg skulle gjøre og så startet klippingen. Det var en konsentrert frisør som klippet i rekordfart og det var heldigvis ingen tid til kjedelig snakk om hva jeg skulle i ferien og slikt intetvettet snakk som ofte nye frisører maser om. Det var bare klippe, klippe og klippe. Ingen vasking, ingen produkter og ingen føning. Enkelt og greit.

Det tok 15 min og ble akkurat slik jeg hadde lyst det skulle være. Jeg ser jo at det ikke er så fint gjort som når jeg har vært hos min frisør i byen, men der koster det også tre ganger så mye. Jeg ble fornøyd og da var oppdraget mitt fullført. Jeg var ute av salongen på 15 minutter som lovet. 

Dette kommer jeg nå til å benytte meg mer av. Innimellom kommer jeg nok til å ta turen til andre frisører også, men vil jeg bare ha en stuss og litt tynning (jeg har veldig tykt hår) så skal jeg ta meg en tur på Cutters. 

Cut hair, Cut time, Cut cost.

Del artikkel:

BloggiShop

Relaterte artikler