En Valentinsdag utenom det vanlige

15.02.2019, 18:11

1 kommentar

Valentinsdagen er noe vi ikke feirer i denne familien. Det er en "dag" som har kommet mer og mer de siste årene og som jeg føler er veldig amerikansk. I tllegg er det  en dag der handelsstanden tjener store penger. Så vi er derfor enige at denne dagen blir forbigått i stillhet.

Da jeg åpnet kjøleskapet på Valentinsdagen så jeg at jeg hadde litt rester av pannekakerøre stående. I om med at jeg følte meg i det kreative hjørnet slo jeg til og laget en hjertepannekake. "Det er tanken som teller", er det ikke noe sånn det heter? Ja jeg dekorerte den til og med. C+S. En skikkelig kjærlighetserklæring fra min side. Det sier i grunnen alt, i tillegg til at vi har vært sammen i 37 år. Bunn solid kjærlighet her i gården. 

Etter at jeg hadde laget pannekakehjertet og følte meg veldig så romantisk, sjekket jeg mobilen. Der hadde jeg fått en melding hvor det sto. 

Du har vunnet blomster på Mester Grønn på Stadionparken og må komme å hente dem i løpet av dagen.

I alle dager hva var dette? Så kom jeg på at jeg hadde hevet meg på en slik konkurranse på facebook hvor man nominerer noen som fortjener en blomst på Valentinsdagen. Jeg hadde skrevet: Jeg nominerer min mor fordi hun FORTJENER det. Lite vissste jeg at det var akkurat meg som skulle bli trukket ut av over 130 stykker og vinne blomster for 1200,- 

Dette var jo helt supert. Det var min dag til å gå å besøke mor og nå skulle jeg skikkelig overraske henne. Jeg må jo innrømme at jeg selv ikke er så veldig begeistret for avskårne blomster. Jeg synes det er kjekt å få, men de varer så få dager før de henger med hodet. Etter det er det  bare stress med hele blomstene. I tillegg synes jeg det er mye penger å gi for noe som varer så kort. Jeg setter heller pris på en orkide eller noe som varer litt lenger. Nå for tiden har jeg også fått litt sans for grønne planter i alle størrelser. 

Dette var ikke noe jeg kunne velge selv. Det var en stor oppsats i en rød krukke og et nydelig hjerte. Jeg hadde planlagt at det var mor som skulle få begge deler siden jeg ikke bryr meg så mye selv  og det var jo tross alt hun som var nominert. Men når jeg så det DET NYDELIGE HJERTET bare måtte jeg ha det selv. Jeg tror aldri jeg har sett noe så fint. Tilsammen kostet disse to dekorasjoene 1200,- noe som er en hinsidig pris å gi for blomster etter min mening. Men men her fikk jeg det og jeg var jo KJEMPEGLAD. Det er ikke hver dag en får noe så nydelig. 

Da vi hadde mottatt blomstene ble det til at meg og mor koste oss på Thai restaurant. Shoppet gjorde vi også. Det ble en veldig koselig Valentinsdag tilslutt. Jeg som ikke hadde noen planer om feire denne dagen endte altså opp med en helaften. 

Valentinsdagen kommer nok ikke til å bli feiret mer av oss for det. Det er og blir en dag som jeg fint kan unnvære, selv om det er koselig å bli satt pris på og få en oppmerkesomhet. Men det trenger vi altså ingen dag til. For et par år siden fikk jeg denne meldingen av mannen på Valentinsdagen:

 

Del artikkel:


BloggiShop

Relaterte artikler