På møbelutsalg og fjelltur

18.02.2019, 18:30

I helgene pleier vi å dra på hytta. Det er koselig, men det skjer ikke så veldig mye nytt der inne. Det går liksom i samme tralten helg etter helg. Det ER koselig og det ER deilig og avslappende, men jeg må innrømme at det til tider kanskje er litt kjedelig. Jeg vet ikke helt om det bare er meg eller at helgene der inne går på repeat og har gjort det i veldig mange år. Uansett er det deilig å være hjemme en helg også. Denne helgen har vært ekstra kjekk.

Det første som sto på tapeten var et arrangement jeg leste om på facebook. Norsk Folkehjelp skulle ha møbelsalg i en av bydelene her i Stavanger. Det skulle bli salg av møbler brukt i utstillingshus. Så selv om det var brukte møbler var de ikke virkelig brukte. Dette hadde jeg lyst å sjekke litt opp og fikk med meg min venninne Tone Kate. På vei opp til lokalet snakket vi løst og fast om at EGENTLIG trengte vi ingenting og at vi kanskje ikke skulle kjøpe noe hvis det ikke var noe som var veldig kjekt. 

Da vi ankom ti minutter før åpning viste det seg at de hadde åpnet allerede. Ikke nok med det, men det var et salig kaos med parkering og folk gikk rett og slett bananas der inne. Grunnen til dette var at det var mye kjekt og ikke minst mye billig. Alle pyntegjenstander kostet 20,- uansett førpris. Alle lamper kostet 50,- Alle puter kostet 30,- osv osv. Det var møbler og alle mulige ting for salg. Mye Ikea, men som sagt MYE kjekt og rimelig. 

Vi begynte å hamstre til den store gullmedaljen. Jeg fikk kapret til meg to flotte lamper, en stor kurbolle, store kunstinge planter, en matte, lysholdere og mye mye mer. Tone Kate slo meg for hun fikk med seg ENDA mere. Tilslutt var bilen min så proppfull av ting at det ikke var plass til en liten pyntegjenstand i den. Det beste var jo at i tillegg til å la shoppingenet få fritt utløp støttet vi fakstisk en god sak også. Det ble en kjekk dag med å fordele de nyinnkjøpte tingene rundt i huset. Jeg ble storfornøyd og det ble min venninne også. 

På søndag sto en tur til Tau på programmet. Meg og min venninne hadde lyst å sjekke litt ut de fine turområdene som finnes inne på strandalandet. Hennes søster og et par venninne ble også med og vi har hatt en knallkjekk fjelltur på kryss og tvers på Taurafjellet. Ikke visste jeg at det var så fint på Tau. Det ble to timers tur og jeg tenker jeg skal kjenne det i beina i kveld når jeg legger meg. Selv om jeg løper en del er det andre muskler som blir brukt når en går opp og ned i ulent terreng.

Som sagt det har vært en veldig fin og kjekk helg. En litt trist nyhet vi fikk på lørdagskvelden var at flysselskapet vi skulle reise til England med i påsken har gått konkurs og alle flygninger er innstilt. Hva er sjansen for det når en betstiller en reise?? Skikkelig kjipt men nå har vi kommet oss av sjokket og er klar til å bestille nye flybiletter. Vi får håper vi får igjen pengene for de tapte bilettene, men det kan se spøke ut. Uansett skal vi til England og gutta skal få se Leeds spille i Leeds.

Del artikkel:


BloggiShop

Relaterte artikler