Sommerbadet

28.07.2019, 17:47

Helgen er over og vi har hatt tidenes fineste værhelg. Helgen ble tilbrakt på hytta med guttene og kjærestene deres. En perfekt helg med ungdommen. Når det kommer til bading er det ikke bare ungdommens som slår til. Meg og Sigvald elsker å bade vi også. Bare på lørdag og søndag badet jeg fem ganger. Det var faktisk det første som jeg tenkte på når jeg slo øynene opp i morges. JEG VIL HA MORGENBAD!!! I og med at vi har sjøen bare 50 meter unna med brygge som har badestige er jo ikke dette noe problem. Det var bare å løpe ned bakken og hive seg uti.

Jeg må også fortelle at vi begge to har fått nye mobiler. Nå har jeg sett meg lei på alle de fine bildene som folk tar med sine nye mobiler. Denne uken har vi derfor begge investert i hver vår Huawei Pro 20. Den tar de mest fantastiske bilder og jeg bare ELSKER å knipse i vei og få gode resultater. 

Her er et lite knippe av helgens bilder med min nye mobil og fra en koselig kveld med kveldsbad, grilling, gitarsang rund bålpanna. Ja rett og slett en perfekt helg.

 

 

 

 

Del artikkel:


 #sommer   #bading   #guttane 

Relaterte artikler