Det gode liv i Cornwall

04.08.2019, 14:00

Da er vi på dag fire her i Cornwall. Kom hit torsdag ettermiddag med tog fra London. Vi har base i Truro denne gangen. Truro regnes som hovedstaden i Cornwall. Byen er sånn passe stor med koselige gater og mange kjekke butikker. Den viktigste grunnen til at vi valgte truro var imidlertid beliggenheten. Den gir muligheter for mange kjekke utflukter. 

Dag 1 var været nydelig og vi tok toget til Falmouth. Her finnes en fin strand og Sigvald ville bade. Det ville en del andre briter også. Det ble litt heise med skrikunger og sand alle veier,men det ble nå bading. 

Neste dag dro vi med tog til Penzance. Her har vi vært mange ganger før og vi elsker denne byen selv om den nok ikke er den vakreste. Vi gikk en fottur videre til en liten fiskerlandsby som heter Mousehole. Det var en fin tur på 6 km. Her hadde vi middag på en nydelig pub. Utrolig koselig by og da vi dro i ni tida tilbake til byen vår,var det så koselig stemning i den lille byen at vi nesten ikke ville dra. 

 

I dag er det søndag, men alle butikker er åpne og vi har hatt en shopping runde allerede. Nå venter vi på toget som skal ta oss med til Falmouth igjen. Videre skal vi ta en ferje videre og gå en fottur. Det er godt å trimme litt også. 

Vi koser oss en hel haug. Nyter deilig temperatur på rundt 20-22 grader. Helt perfekt 😀 Dette er drømmeferien for oss. 

Del artikkel: Del på X


 #Cornwall   #Truro 

Relaterte artikler