Long time no see

05.06.2022, 08:57

Det har vært stille på bloggen min lenge. Veldig lenge. Ja, faktisk hele 3 år er gått siden jeg sist skrev. Etter det lukket jeg den med passord. Så for en måned siden tok jeg passordet vekk. Glemte den videre, før jeg i går gikk inn å så at det var over 700 unike klikk. Det var jo litt gøy og jeg fikk det litt for meg at kanskje jeg skal begynne å skrive litt igjen. Jeg synes jo det var kjekt når jeg holdt på. Det ble litt en dagbok over livet mitt.

Så nå tenker jeg at i sommer vil jeg oppdatere litt om ting som skjer. Det er jo ikke de store tingene som skjer i mitt liv, men heller litt på strikkefronten, hyttefronten, hagen, turer, baking, trening osv. Ting som opptar meg og som jeg liker å gjøre.

Nå når jeg skriver disse ord er vi kommet til 1. pinsedag. Vi er på hytta og nyter deg gode liv her. Vi har fått oss nye hagemøbler, stor markise og levegg. Så når vi nå sitter ute føles det som en utestue. Veldig koselig. Været kunne jo vært bedre. Det blåser og er litt kaldt enda, men det er meldt bedre vær i morgen. Da skal vi på tur til Strand høyeste topp, nemlig  Heiahorn.  Skal ta litt fine bilder og oppdatere fra den. 

Ha en fortsatt fin pinse hvis noen skulle titte innom.

Del artikkel: Del på X


 #Pinse   #Heiahorn 

Relaterte artikler