En jakke å bli i godt humør av - Harmony Cardigan

27.06.2022, 10:25

5 kommentarer

​​​​​​

Jeg strikker mye, veldig mye. Men jeg gir mye bort i gaver og litt på bestilling. Prøver å ikke strikke så mye på bestilling, for da er det som om jeg bare MÅ få det ferdig og jeg overdriver strikkingen og får vondt både her og der. 

Selv om jeg gir bort mye har jeg også mye selv. Bare i år har jeg strikket 4 gensere og en jakke til meg. I tillegg har jeg sikkert 25 gensere og jakker fra før. Så når jeg hadde strikket de 4 genseren i år tenkte jeg at nå var det nok.

Det var helt til jeg så en annonnse for denne jakken, Harmony Cardigan, på facebook. Jeg falt pladask. Synes grønnfargen var så frisk. Den ble solgt som strikkepakke gjennom Knitteriet.no. Jeg har faktisk kjøpt og strikket en genser der før så jeg visste at den var ikke rimelig akkurat. Det var den heller ikke. Den kostet  ganske nøyaktig 1000 kroner. Det er kanskje ikke så mye for noen, men for meg som strikker så mye som jeg gjør, er dette rett og slett i overkant. Det blir en dyr hobby hvis jeg skulle strikket for flere tusen i måneden.

Så jeg la hodet i bløt og kom til at jeg ville prøve å selge en av mine tidlilg strikkede gensere på Finn.  Da kunne jeg litt "forsvare" å kjøpe denne jakken. Jeg synes det er kjempevanskelig å selge på finn, men akkurat hjemmestrikket har jeg fått solgt litt av. Det kommer nok av at jeg er råbillig. Jeg tar omtrent bare betalt for garnet. 

Jeg har strikket to Chunky Dahlia gensere til meg selv og kom til at jeg ikke trengte å ha to stk like, selv om det ikke var samme farge. Som tenkte så gjort og jeg la den ut på Finn. Jeg la den også på min facebook side, for jeg tenkte at det hadde jo vært superhyggelig hvis det var noen jeg kjente som ville kjøpe den.

Jeg trengte ikke vente lenge der. Jeg fikk napp med en gang. Det viste seg å være svigermor til min sønn som ville kjøpe den og ingenting kunne vært koseligere enn å selge den til henne.

Handelen ble gjort samme dag og da var det ei som gikk rett på nett og bestilte "drømmejakken". Den skulle strikkes på pinne 12 !! så her snakker vi om rask strikket ferdig. Det ble den også. Tok vel en liten uke så var jakken ferdig. Får jo litt vondt i nakken av å strikke på pinne 12, men det gikk.

Jeg ble kjempefornøyd  med jakken. Den er virkelig en jakke å bli glad i. Fargen er nydelig eplegrønn og en skikklig humørspreder farge. Den er tykk, veldig tykk, for den er strikket med 3 tråder samtidig. Det er altså ikke en jakke for varme dager. Nå er det jo sjelden vi har så ekstremt varme dager her på vestlandet så den skal nok bli brukt. Den klør ikke og er myk og lett å ha på tross 3 tråder.  Dette blir nok sommerfavoritten for min del.

 

 

Del artikkel: Del på X


Relaterte artikler