Klar - ferdig - løp

12.03.2019, 11:36

I går gikk startskuddet for vårens løp for min del. Det finnes sikkert flere løp å melde seg på, men jeg har begrenset meg til fire løp. Jeg synes det er kjempekjekt å delta i løp og kunne godt tenke meg flere, men jeg føler det blir litt for mye penger. Et løp koster gjerne både 300 og 400 kroner så da får en heller være litt selektiv.

I går var det Løpet : Krafttak mot kreft som gikk av stabelen. Dette var nok et litt lavterskel tilbud og det var ingen tidtaking. I tillegg var det åpent for alle - barn og voksne. Man startet klokken seks og kunne løpe så mange runder man ville rundt Mosvannet som er ca 3 km langt. Når jeg vanligvis løper Mosvannet (en gang i uken) løper jeg to runder. I går kjente jeg at jeg gikk så hardt ut at det ble med en. Jeg har heller aldri løpt bare en runde så det var kjekt å måle tiden på en runde rundt Mosvannet. Jeg løp på 18 min og 30 sekund. Jeg er ikke så veldig opptatt av tiden, men av og til er det jo litt gøy. Jeg sier til meg selv at jeg ikke skal bry meg så mye, men når jeg stiller til start kjenner jeg at jeg vil gi det jeg kan.

I går fikk jeg med meg Svanhild og Daniel. Dette var første løpet til Daniel og det var nesten litt synd det ikke ble medalje. Men dette løpet kostet kun 100 kroner og det gikk i tillegg til Kreftforeningen så da får man heller avstå fra medalje.

Nå kommer løpene på løpende bånd bokstavelig talt. Det gir ingen tid til å hvile på lauvbærene. Her er det bare å stå på å løpe i vei. Neste løp er allerede om noen uker (Hålandsvannet) og det er hele 7km. Deretter kommer Siddisløpet i slutten av april. Dette løpet er 8 km og jeg har vært med en gang før. Det er en kjekk distanse rundt Stokkavannet og jeg liker virkelig å løpe rundt dette nydelige vannet. Når vi nærmer oss slutten av mai kommer Hafrsfjordløpet. Dette løpet er hele 9km og går langs Hafrsfjord. Dette løpet har jeg aldri vært med på, ja faktisk har jeg aldri løpt denne turen før heller, så det ser jeg fram til. Etter dette får vi ta en sommerferie før vi melder oss på høstens løp.

Jeg har funnet fram medalje samlingen min. Ikke så mye å rope hurra for enda, men jeg har ikke vært så opptatt av løp før heller. Nå når jeg har fått meg en løpemakker synes jeg det er kjempekjekt. Meg og Svanhild løper, om ikke fast, så jevnt og trutt sammen. Hvordan vi møttes har jeg skrevet litt om her: http://bloggi.no/pernillespuslerier/18272/fra-sofagris-til-halvmaraton

Jeg kjenner jeg gleder meg til våren og alle løpene. Det motiverer til både å trene og i tillegg er det knallgøy. Siden jeg nå har fått klarsignal av legen til bare å løpe skal en ikke se vekk ifra at det kanskje en gang blir et halvmaraton på meg også.

Del artikkel: Del på X