Strikkelue i refleksgarn

09.04.2019, 18:59

For tiden har jeg har møtt litt veggen når det gjelder strikkingen av store prosjekter. Det skyldes selvfølgelig at jeg har strikket veldig mye de siste månedene, men det er også en kåpe/sid jakke jeg har lovet å strikke til en venninne som gir meg litt hodebry. Jeg har ikke oppskrift og må ta alt på gefylen og det hater jeg. Gi meg en oppskrift og jeg er fornøyd. Derfor strikker jeg kun femten minutter hver dag på denne kåpen for ikke helt å få den i halsen. 

Jeg har istedet strikket litt småprosjekter. Først strikket jeg påskeposene som jeg har skrevet om. Jeg la dem ut på en strikkeside på facebook og det endte med 1350 likes !!! Jeg hadde hele hyren med å svare på meldinger om oppskrift og også om jeg ville strikke på bestilling. Det ville jeg ikke. Etter fire påskeposer kjente jeg at det var nok for i år. Jeg kikket gjennom garnlageret mitt og kom over noe refleksgarn jeg hadde liggende.

Denne uken slo jeg til å strikket luer av garnet. Jeg hadde et oppskriftshefte for refleksgarnet, men likte ikke noen av oppskriftene i dette.  Tilslutt fant jeg en oppskrift på nett som jeg har strikket flere luer av før. Av garnet ble det i alt tre luer. To blir gitt bort i påskegave og den siste beholder jeg selv. Jeg har ikke testet garnet i mørket, men kanskje jeg skulle slå til en kveld og se om det virkelig lyser i mørket. Jeg strikket på pinne nr. 5 og det ble akkurat riktig til dette garnet. 

Oppskriften fant jeg her: http://tjorven.no/node/298

Jeg laget noen hjemmelagede dusker på to av luene. Disse lager jeg lett selv og har skrevet om dette her:

http://bloggi.no/pernillespuslerier/18095/hjemmelaget-pelsdusk-pa-5-minutter

Del artikkel:


BloggiShop

Relaterte artikler